- Autor: Morndw
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Boni tvaroh měkký | 1000 |
Vejce celé (syrové) | 220 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 200 |
Krupice pšeničná hrubá | 75 |
Kypřící prášek do pečiva | 6 |
Dochucovadla:
Rozinky, vanilka, rum (na namočení rozinek) Na obrázku je do těsta přidána trocha rebarbory, ale správně tam nepatří.
Energetická hodnota celkem: 8626 kJ
Bílkoviny (g): 155,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 298,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 235,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 863 kJ
Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 29.8, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 23.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Vejce s cukrem vyšlehat, přidat ostatní přísady nalít do vymazané dortové formy nebo na vyšší plech. Péct na 175 °C asi 45 minut. VELMI pomalu nechat vychladnout.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.